lauantai 21. elokuuta 2021

Rahalaitos - ilmainen palvelu lainojen vertailuun

Miksi televisiomainoksistakin tuttu Rahalaitos on ilmainen palvelu kuluttajille?


Rahalaitoksen tarjoama palvelu on lainanvälityspalvelu, rahalaitos ei siis itse lainaa rahaa kuluttajalle, vaan ainoastaan etsii kuluttajille tarjouksia eri pankeilta. Jos kuluttaja päätyy rahalaitoksen kautta ottamaan lainaa jostain pankista, maksaa kyseinen pankki palkkion rahalaitokselle saamastaan uudesta asiakkaasta.


Pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät mielellään yhteistyötä lainanvälittäjien kanssa, sillä lainanvälittäjien vertailusivustot tuovat uusia asiakkaita pankeille. Kuluttajakin hyötyy säästämällä aikaa ja rahaa, kun korkojen vertailu onnistuu yhdellä hakemuksella.



Miksi käyttää rahalaitoksen palvelua sen sijaan, että itse hakisi tiedot pankeilta?

Lainojen saantiin, koron määrään jne vaikuttaa moni asia. Haettava lainasumma, laina-aika, työsuhteen laatu, tulotaso, muut velat jne vaikuttaa lainan kuluihin. Rahalaitoksen avulla voit yhdellä hakemuksella saada tiedot eri pankkien tarjoamien lainojen ehdoista ja päättää hyväksytkö lainaehdot vai et.

Ei kommentteja:

Nettipelit ja raha

Nettipelejä, joista voi voittaa rahaa, on monilla eri sivustoilla. Itse kuitenkin pelaan moisia pelejä lähinnä veikkaus.fissä ja paf.comissa...